Productspecificatie

Productnaam
Moutkornbrood
Productinformatie

Gemaakt in een bakkerij waar ook:

ei, melk, noten (pinda), sesamzaad, soja, gerst, haver, tarwe, spelt, lupine, rogge, Amandelen, hazelnoten, cashewnoten Walnoten en Soja worden verwerkt.

Afbeelding
Ingredienten
TARWEbloem, water, lijnzaad, zonnebloempitten, HAVERvlokken, volkorenTARWEmeel, TARWEgluten, gist, gierst, bakkerszout, GERSTemoutmeel, maisgries, SOJAgrits, TARWEzemelen, Plantaardige Olie(raapzaad), SESAMzaad (ongepeld), SOJAvlokken, SOJAzemelen, dextrose, zuurdesempoeder(ROGGE), Emulgator(E472e), enzymen(TARWE), GERSTemoutextract, Meelverbeteraar(E300), suiker (gebrand), TARWEmoutmeel
Allergenen
Gluten, Soja, Sesam, Tarwe, Rogge, Gerst, Haver
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 16 °C
Brood kan het best worden bewaard in een plastic zak, die vervolgens wordt opgeborgen in een afgesloten broodtrommel. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals.Het is belangrijk dat de broodtrommel schoon en fris is, dus zonder kruimels en condens. Bewaar brood niet in de koelkast. Daarin veroudert het veel sneller. Brood dat u voor langere tijd wilt bewaren, kunt u het best invriezen.
Bereidingswijze
Indien uit de vriezer; rustig op kamertemperatuur laten ontdooien.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 995.59 KJ
Energie KCal 237.79 KCal
Eiwit 9.9 g    
Koolhydraten 36.22 g    
   - Suikers 1.26 g    
Vetten 5.12 g    
   - Verzadigd 0.64 g    
Voedingsvezels 3.78 g    
Zout 0.9 g